dilluns, 5 d’octubre del 2015


                              CÀRITAS

  Arxiprestal de Manresa

C/ Baixada de la Seu 3, 

baixos 08240 Manresa

Tel / Fax 93 872 15 42 


Manresa, 18 de setembre de 2015

Benvolguts,

Enguany la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona ens torna a convidar  a participar al Gran Recapta 2015 del cap de setmana del 27-28 de novembre.

Com cada any, la Fundació demana voluntaris a diferents Entitats per acompanyar-los en la recollida,  i tot seguit fer la distribució.


A Manresa no hi hagut manera que poguéssim col·lectivitzar aquesta recollida com es fa a l’Osona o a l’Anoia, on la recollida i la distribució es fa conjunta entre totes les entitats del sector i s’incorpora  al  rebost  de  gestió  conjunta  i  anual.  Sabeu  que  nosaltres  ho  hem  intentat sobradament i no ens n’hem sortit, i de moment, pel que fa al Gran Recapte a Manresa, el que recullin els voluntaris s’ho enduen directament cap a la seva entitat.

Per això us convidem a adherir-vos a aquesta iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments, per fer la recollida alssupers que ens assignin, i traslladar els aliments a les noves instal·lacions de Càritas al Portal del c/ Joc de la Pilota. Si preveieu poder disposar d’unes hores el 27/28 de novembre podeu posar-vos en contacte amb l’Alba o laCarme al telèfon 938721542 que organitzaran la graella horària.
Comptem amb la vostra col·laboració. Atentament

Jaume Espinal, director

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada